På Vestervangskolen er der SFO for elever i 0.-3. klasse.

I SFO’en lander vi oven på en lang skoledag. Vi er sammen med gode venner og nærværende voksne, og tiden flyver afsted, fordi vi har spændende aktiviteter og masser af hygge. I SFO’en kan børnene lave noget, de ikke er vant til at lave hjemme. De voksne lytter til børnene og deres interesser, og planlægger herudfra aktiviteter i form af en månedsplan.

Vi har en bred vifte af sjove og lærerige aktiviteter, som vi bestræber os på, at vi kan tilbyde hen over ugen. Vi tager udgangspunkt i børnene, og imødekommer deres ønsker. Både piger og drenge er gode til at deltage i aktiviteterne og bruge deres fantasi. Vi bruger hallen og gymnastiksalene så meget vi kan, hvor der er plads til lidt større armbevægelser.

Fra efterårsferie til påskeferie har vi en ugentlig skakdag hvor alle børn kan deltage.

Alle årgange har en ugentlig udedag, hvor man også er ansvarlig for legepladsen. På disse dage har vi fokus på udelivet.

Aktiviteterne tager blandt andet også udgangspunkt i årets gang og traditioner. Vi har eksempelvis en skraldeuge, vi laver hemmeligheder til jul, vi tager på skøjtebane, laver påskepynt, har bålaktiviteter, pigeklub og drengeklub, maddag mm.

To gange om året laver vi aktivitetsdage på tværs af hele huset. Det kan eksempelvis være OL dage, markedsdage eller rekorddage.
2. og 3. årgang er en dag om ugen i svømmehallen med ca. 30 børn.

Når børnene kommer i 3. årgang bliver Juniorklubben også en del af deres hverdag i form af besøgsdage. Her samarbejder SFO og Juniorklub om den gode overgang.